Cruise som Cruse!

Vi spelar TP. (ett frågespel)

Johanna: Vad hette holländaren som upptäckte påskön?
Lina: Jaa, det var väl han Tom Cruise?
Johanna: HAHAHAHAHA! du tror väl inte på allvar att han är upptäckare?
Lina: Jooo? Eller, Robinson Cruse menar jag!

Båda:
HAHAHAHAHAHAHAHA!
....
Lina: Men, vem är Tom Cruise egentligen?Ja ja ja

Idag på so lektionen gick vår lärare igenom lite om hinduismen. Vi tyckte att det var rätt långtråkigt och vi ville göra något annat. Så vi sa att vi kunde en låt som handlar om hinduismen som vi kunde lära klassen.  POFF så stog vi där och sjöng och dansade. Men vill ni veta en sak? Vi lurades, för det var ju bara en vanlig afrikansk låt. Ja ja ja ja ja (som man skrattar på spanska, uttala s:et som sch)


Till vår stora häpnad hittade vi låten på spotify! JA JA JA!!
Mamadoudiam Camara – Belemama - Faisons La Fête (Guinée)

Nöff nöff

Vi håller på med ordkunskap i skolan och ska ha prov på det på Torsdag. Så nu tänkte vi se om ni kan några gamla ordspråk!

Köpa grisen i säckenDen var lite klurig. Iallafall för de i våran ålder, fast kanske inte för gammelskruttarna!Nu ska vi vinna!

Det här är första tälingen som vi deltar i, så nu ska vi vinna! Man kan vinna en film, "En galen jul" och det är ju aldrig fel med en julfilm! Delta ni också på julaftonsmorgon.blogg.se


Maskerad

Nu på fredag är det maskerad i skolan och vi vet inte riktig vad vi ska vara. Vi har funderingar på att vara Doktor Mugg och Kapten Filling. På förra årets maskerad var vi sumobrottare, då vann vi pris som roligast utklädda. Så det blir ju rätt svårt att bli bättre än vad vi var förra året. 


när vi var sumosar
Johanna till höger, Lina till vänster

update; Johanna har lite svårt för höger och vänster av texten ovanför att döma. Johanna till vänster, Lina till höger ska det ju förstås vara! Ber så mycket om ursäkt.

bloglovin
RSS 2.0