Tips

Här kommer ett litet tips för alla photoshopanvändare. Om ni går in på dafont.com finns det en massa olika typsnitt, helt gratis! Du kan välja bland kategorier, som jul, påsk, tvserier, vanliga fina stilar och mycket mer. Värt ett besök!
Till er som inte förstår hur man laddar ner och sen får in det i ex. photoshop kommer en förklaring till det i eftermiddag.

Nu ska vi ner till matsalen och tvinga i oss lite av den äckliga skolmaten. Blä..Kommentarer
Postat av: HelloNicki

Hej allt bra? Hoppas du haft en trevlig helg!2009-09-14 @ 12:55:48
URL: http://hellonicki.blogg.se/
Postat av: Anonym

Att vara en stor bloggare idag handlar om att man ska vara så bitchig och blond som möjligt..Enligt mig är det fan idiotiskt!En stor blogg ska ha något värde,och en betydelse.Jag skriver en blogg,som handlar om självförtroende .Skriver om hur man bla kan hjälpa en kompis med dens självförtroende .Men jag tar upp saker som hur du tacklar grupptryck och alkohål .Men också komplex & anorexia . Skriver också om mobbing...Hur du tacklar det,eller va du ska göra om du ser någon bli mobbad osv.Även om du har bra självförtroende,så tycker jag att du ska kolla in den hära bloggen eftersom den är en vettig och viktig blogg som borde få synas.Mitt syfte är inte att bli känd bloggare,utan att hjälpa andra eftersom jag själv hade självmordstankar pga mitt dåliga självförtroende ( som idag är jätte bra)

Om du gillar den,lägg järna till den i bloglovin! Jag gör de samma,om du gör de <3ha de så himla bra,

kram från JUNO - http://jjuno.blogg.se

2009-09-14 @ 17:26:04
Postat av: B R O W N S U G A R

Vill du ha en bild photoshopad gratis? skicka en på ditt ansikte till Sara__Bara@hotmail.com så fixar jag det :)

2009-09-14 @ 19:12:59
URL: http://brownsugar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0